Direktlänk till inlägg 20 april 2012
Idag är vi ett gäng som förberedervåffelsmeten inför söndagen. Det vispas för fullt!
Receptet kommer här!
FRASIGA VÅFFLOR(4 port)
75 g smör + till gräddningen
2 dl iskallt vichyvatten
4 dl vetemjöl
3 dl vispgrädde
socker
vispad grädde
bärsylt
1. Smält smöret och låt det svalna. Vispa ihop vichyvatten och mjöl och rör ned smöret. Vispa grädden och vänd med lätt hand ned den i smeten.
2. Hetta upp våffeljärnet med lite smör och grädda våfflorna. Lägg de färdiga våfflorna på galler så att de behålller frasigheten.
3. Servera med socker, vispad grädde och god sylt.
Alla elever och vårdnadshavare är välkomna på grillning på Gångvad torsdagen den 15/8 kl 16.30 - 18.00. Där kommer ni att få viktig information inför det kommande läsåret! Väl mött! ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
|||||||||
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
|||
9 |
10 | 11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
|||
16 |
17 | 18 | 19 |
20 | 21 |
22 | |||
23 |
24 |
25 |
26 | 27 | 28 | 29 |
|||
30 |
|||||||||
|